Ένα ακόμη Σύστημα Καθοδήγησης και Καταμέτρησης Οχημάτων της εταιρίας CIRCONTROL εγκαταστάθηκε στο πάρκινγκ του καταστήματος LIDL στο Ηράκλειο Κρήτης. Η Ergomatic ανέλαβε την εγκατάσταση συστήματος δυναμικής καθοδήγησης προκειμένου να βελτιστοποιήσει την πληρότητα και την κυκλοφορία του χώρου στάθμευσης. Το σύστημα καθοδήγησης είναι ενσωματωμένο με λογισμικό για τη διαχείριση σε πραγματικό χρόνο του parking (μέτρηση, καθοδήγηση και εντοπισμός του οχήματος).

Η εταιρεία μας εγκατέστησε το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης AURA 30 της Bft Access Automation στο supermarket Σκλαβενίτη στην Νάουσα. Το σύστημα στάθμευσης εξοπλίστηκε με τερματικά εισόδου/εξόδου, κάμερα αναγνώρισης πινακίδας κυκλοφορίας και μπάρες Ο&Ο Motion Technology.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο στα κεντρικά γραφεία Σκαλβενίτη στο Περιστέρι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την άφιξη του φορτηγού της εταιρίας Metacon κατευθείαν από την Ολλανδία γεμάτο με πυράντοχα ρολά EI 60 που θα εγκατασταθούν από την ομάδας μας.

Στο κατάστημα LIDL στη περιοχή του Παλιού Φαλήρου πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση του συτήματος ErgoParking, εξοπλισμένο με τερματικά εξόδου αυτόματες μπάρες ελέγχου πρόσβασης οχημάτων της εταιρίας Magnetic ACCESS.

LATEST NEWS

26-05-2022

Quercus license plate recognition units are now monitoring access points at the Mediterranean Cosmos Shopping Mall

Mediterranean Cosmos is a shopping mall located in east Thessaloniki, Greece’s second-largest city, and a...

Read More ...

22-06-2021

Ηospital Hermetic Doors - Metropolitan General

EXPERIENCE - QUALITY - FUNCTIONALITY  Τhree features of SESAMO hospital products. Ergomatic has...

Read More ...

20-07-2020

Speed Roll PIC 50 | M. J. Maillis Group

Our company installed a folding door (fold up PIC 50) of the company COIL at the facilities of the M....

Read More ...